Selecteer een pagina

All inclusive Kresten Palace – Kalithea – – Griekenland

475,50

all inclusive Griekenland Kresten Palace

Bekijk beschikbaarheid

Artikelnummer: c2900cd73f92 Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

Wil je een heerlijke zonvakantie naar Griekenland boeken zonder je zorgen te maken over extra kosten ter plaatse? Overweeg dan om een all-inclusive vakantie te boeken! Een all-inclusive vakantie naar Griekenland betekent dat alle maaltijden, drankjes en sommige activiteiten zijn inbegrepen in de prijs van je verblijf. Dit kan een geweldige manier zijn om te genieten van de prachtige stranden, het heerlijke eten en de cultuur van Griekenland, zonder je zorgen te maken over extra uitgaven ter plaatse.

Neem nu bijvoorbeeld de accommodatie Kresten Palace. Gelegen in de prachtige regio Rhodos.

Griekenland is een van de meest populaire vakantiebestemmingen ter wereld, en het is gemakkelijk te begrijpen waarom. Met zijn rijke geschiedenis, adembenemende landschappen en vriendelijke bevolking is Griekenland een ideale bestemming voor reizigers van alle leeftijden. Of je nu op zoek bent naar ontspanning op het strand, avontuurlijke watersporten, of het verkennen van oude tempels en ruïnes, Griekenland heeft voor iedereen iets te bieden.

Liefhebbers van een rustige vakantie zitten helemaal goed bij Kresten Palace op het Griekse eiland Rhodos. In het hotel geniet je van de gezelligheid en vele faciliteiten, terwijl je in de omgeving vooral rust en natuur vindt. Benieuwd geworden? Lees met ons mee. ## Faciliteiten De hotelkamers van Hotel Kresten Palace zijn ruim en de schoonmaakster staat iedere dag aan de deur om weer goed schoon te maken. Ook vind je hier alles wat je maar nodig hebt van een ruim balkon tot aan een verkoelende airco. Reviewer Marc is positief en schrijft: *’Ruime kamers met alle voorzieningen. Echt aan te raden bij boeking: kamer met zeezicht.’* Wel schrijven jullie dat de kamers een wat ouderwetse inrichting hebben en soms wat gehorig kunnen zijn. Ben je fan van de Griekse keuken? Dan ben je in Kresten Palace Rhodos aan het juiste adres. Hier schep je lokale gerechten op tijdens de gezellige Griekse barbecue. Ook het buffetrestaurant van het hotel is volgens jullie top. Volgens reviewer Michiels kun je hier een goed aangevuld buffet met elke dag andere keuzes verwachten: *’Het buffet ’s avonds is dik in orde. We zijn er 7 dagen geweest en elke avond werden we weer verrast met nieuwe gerechten. En of je nu vroeg of laat kwam eten, alles werd constant aangevuld.’* Wel schrijven jullie dat de gerechten soms wat aan de lauwe kant kunnen zijn. Jullie zijn lovend over de service van Kresten Palace. Zo beoordelen veel reviewers dit met een dikke 9! Bij binnenkomst worden je koffers naar je kamer gebracht zodat jij rustig kunt inchecken. Kom je aan tijdens etenstijd? Schuif dan gerust aan bij het buffet terwijl de schoonmaaksters je kamers klaarmaken. Ook de ervaring van reviewer Michiels is positief, hij schrijft: *’Wat een fantastische service in dit hotel. We kwamen ’s ochtends vroeg aan na een nachtvlucht. We werden meteen doorgestuurd naar het restaurant, zodat we nog het ontbijt konden meemaken en in de tussentijd werd onze kamer geregeld. Koffers werden naar de kamer gebracht.’* ## Ligging Kresten Palace is gelegen aan een kleine, rotsachtige baai met het kiezelstrand op loopafstand. Deze ligging zorgt voor een rustige omgeving die perfect is voor een ontspannen vakantie. Verwacht hier dus geen centrale ligging vlakbij de grote stad, maar een mooie en rustige ligging in de natuur. Een enkele reviewer vindt de ligging toch wel wat afgelegen. Wil je toch de drukte van de steden opzoeken vanuit Hotel Kresten Palace? Dan kun je gebruik maken van de bushalte vlakbij het hotel. De bus brengt je binnen enkele minuten naar het gezellige centrum van Kalithea. Voor nog meer drukte bezoek je Rhodos-stad waar oude opgravingen, moderne winkels en gezellige smalle straatjes elkaar afwisselen. Ook een excursie met de boot naar het witte stadje Lindos mag niet ontbreken.  die is dus nu leeg helaas!

Kenmerken van deze prachtige accommodatie Kresten Palace

  • Aantal personen: 2
  • Aantal dagen : 8

Overige kenmerken:

  • 4.0 sterren accommodatie
  • Beoordeeld met een 6.3
  • Kindvriendelijk: false

Wanneer je kiest voor een all-inclusive vakantie naar Griekenland, hoef je je geen zorgen te maken over extra uitgaven voor maaltijden en drankjes. Je kunt genieten van heerlijke Griekse gerechten, waaronder verse vis, salades, en traditionele gerechten zoals moussaka en souvlaki. Bovendien zijn veel all-inclusive resorts voorzien van prachtige zwembaden, spa’s en andere faciliteiten, zodat je optimaal kunt ontspannen tijdens je vakantie.

Of je nu wilt genieten van het bruisende nachtleven van Mykonos, de prachtige stranden van Kreta, of de oude tempels van Athene, Griekenland heeft voor elk wat wils.

Boek nu je all-inclusive vakantie naar Griekenland en geniet van een zorgeloze vakantie op een van de meest prachtige bestemmingen ter wereld!

De beste all inclusive reizen naar Griekenland vind je bij www.griekenland-allinclusive.nl

Extra informatie

Regio

Plaats

Accomodatie Naam

Aantal sterren

Rating