Selecteer een pagina

All inclusieve Zonvakanties Cosmopolitan Hotel & Spa – Griekenland – Katerini – Paralia Katerini

685,00

Verblijf 6, 8, 11 of 15 dagen o.b.v. halfpension in het noorden van Griekenland in Paralia Katerini incl. vlucht

Bekijk beschikbaarheid

Artikelnummer: 1174af6b13e8 Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Het 4*-Cosmopolitan Hotel & Spa is gelegen in de plaats Paralia Katerini nabij het strand. Het hotel is modern met veel luxe. Het prachtige zandstrand ligt op 200 meter afstand, dus enkele minuten wandelen. Verder beschikt hotel over een binnen- en buitenzwembad, restaurant en verschillende spafaciliteiten. De kamers zijn standaard voorzien van een airconditioning, kluisje, televisie en een badkamer die is uitgerust met een douche of bad, wastafel, föhn en toilet. Er is gratis Wi-Fi beschikbaar in het hotel..

Verblijf in het prachtige 4*-Cosmopolitan Hotel & Spa, waar je heerlijk kunt relaxen bij het zwembad bij het hotel. Ben jij meer een zee liefhebber? Geen probleem! Het hotel ligt op maar liefst 200 meter afstand van het heerlijke zandstrand met kraakhelder zeewater.
Verder vind je in de omgeving een natuurlijke haven, openluchtmarkten, cafés en gezellige bars.
Wil je een dagje er tussenuit? Dan is het centrum van Katerini een echte aanrader! De stad heeft veel leuke winkels, maar ook veel bezienswaardigheden. Bezoek bijvoorbeeld de Agios Prokopios Church.
#Familiekamers met HOGE kortingen!

Vanaf € 685.00 per persoon

Bij griekenland-allinclusive.nl vergelijk je alle all inclusive deals naar Griekenland van aanbieders en zoek je de beste deal!

Extra informatie

Regio

Plaats

Accomodatie Naam